Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Γρήγορες πατάτες φούρνου
Υλικά |
|
Ετοιμασία
- Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε όπως τις τηγανιτές, αλλά σαν χοντρά δάχτυλα.
- Ρίχνουμε λίγο λάδι σ' ένα τηγάνι και σοτάρουμε τις πατάτες για 1-2 λεπτά στριφογυρίζοντας τες ώστε να καλυφτούν με το λάδι.
- Στρώνουμε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί φούρνου και απλώνουμε τις πατάτες.
- Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε και λίγο τριμμένο δενδρολίβανο.
- Ψήνουμε στους 200° C μέχρι να ροδίσουν.
Γίνονται τραγανές και ξεροψημένες και το φοβερό: δεν κολλάνε στο ταψί. Απ' το χαρτί βγαίνουν πανεύκολα και γλιτώνεις και το πλύσιμο του ταψιού.
Τη συνταγή συνιστά: ο Nikos (δικής του εμπνεύσεως)
|
|