 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Σκορδαλιά με καρύδια
Υλικά
- 3 φέτες ψωμί
- 3 σκελίδες σκόρδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Λεμόνι
- Ξύδι
- Καρύδια
|
|
Ετοιμασία
- Μουσκεύουμε το ψωμι, το στίβουμε και το βάζουμε στο multi.
- Ρίχνουμε μέσα τα σκόρδα το αλάτι το πιπέρι το λεμόνι και το ξύδι και τα πολτοποιούμε.
- Μόλις τελειώσουμε αδειάζουμε το μίγμα σε ένα μπολ.
- Στο multi σπάμε τα καρύδια σε χοντρά κομμάτια, τα ρίχνουμε μέσα στη σκορδαλιά και τα ανακατεύουμε.
Τη συνταγή συνιστά: η libra77gr
|
|