Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Μοσχάρι σκορδάτο
Υλικά
- 1 κιλό μοσχαράκι
- 1/2 κιλό συκώτι μοσχαρίσιο
- 5 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- Ρίγανη
- 3/4 της κούπας λάδι
- Αλάτι
- Πιπέρι
|
- Για ποτό προτείνουμε:
-Ερυθρός ξηρός -Ερυθρός ημίγλυκος
|
|
Ετοιμασία
- Πλένουμε το κρέας σε μερίδες και το αλατοπιπερώνουμε.
- Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το μισό λάδι και σοτάρουμε το κρέας.
- Μόλις ροδίσει από όλες τις μεριές ρίχνουμε λίγο ζεστό νερό και αφήνουμε το κρέας να βράσει σε σιγανή φωτιά.
- Κόβουμε το συκώτι σε μικρά κομμάτια και το τσιγαρίζουμε σε ένα βαθύ τηγάνι με το υπόλοιπο λάδι.
- Προσθέτουμε στο τηγάνι το κρέας, το σκόρδο, την ρίγανη και αφήνουμε το φαγητό να βράσει σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσει καλά το κρέας.
|
|