Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Entrecote marchand de vin
Υλικά |
|
Ετοιμασία
- Ζεσταίνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε τις entrecotes, για 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά, να ροδίσουν. Δεν τους αλλάζουμε τον αδόξαστο στο ψήσιμο, ουδέ τις καρβουνιάζουμε. Μέσα πρέπει να είναι ροζαλιές.
- Τις αποσύρουμε από το τηγάνι και τις διατηρούμε ζεστές.
- Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια, τα αλευρώνουμε, tα ρίχνουμε στο βούτυρο που τηγανίσαμε τις entrecotes και τα σοτάρουμε για 6-7 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς.
- Προσθέτουμε το κρασί στο τηγάνι και αφήνουμε τη σάλτσα να δέσει για 3-4 λεπτά.
- Προσθέτουμε το κονιάκ, αλατοπιπερώνουμε και περιχύνουμε με τη σάλτσα τις entrecotes.
- Στολίζουμε με το κάρδαμο ψιλοκομμένο.
Τη συνταγή συνιστά: η Τίνα Σταύρου
|
|