Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Καλαμαράκια με κόκκινα φασόλια
Υλικά
- 1 κιλό καλαμαράκια
- 3/4 της κούπας ελαιόλαδο
- 5-6 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 1 κούπα άσπρο κρασί
- Χχυμό από ένα λεμόνι
- 1 κουταλιά ψιλοκομμένο άνηθο
- 1 κονσέρβα κόκκινα φασόλια (kidney beans)
- Αλάτι
- Πιπέρι
|
|
Ετοιμασία
- Καθαρίζουμε τα καλαμαράκια και τα σοτάρουμε με το ελαιόλαδο.
- Προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια, τα σοτάρουμε κι αυτά, ρίχνουμε το κρασί, το λεμόνι,
τον άνιθο, τα φασόλια (στραγγισμένα από το ζουμί της κονσέρβας), το αλάτι, το πιπέρι και μια κούπα νερό.
- Τα αφήνουμε να σιγοβράσουν 20-30 λεπτά.
Το φαγητό αυτό είναι το ίδιο νόστιμο κρύο και ότι πρέπει για αυτούς που νηστεύουν
Καλή επιτυχία
Τη συνταγή συνιστά: η Ντίνα Κ.
|
|