 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Σάλτσα με τυριά
Υλικά
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 1/2 κουταλιά της σούπας λάδι
- 1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
- 1/4 του κουταλιού του γλυκού τριμμένο θυμάρι ξερό
- 1/2 κούπα τυρί κρέμα
- Λίγο λιωμένο σκόρδο
- 1/2 κρέμα γάλακτος
- 130 γρ. τριμμένο τυρί μοτσαρέλα
- 4 κουταλιές της σούπας παρμεζάνα τριμμένη
- Αλάτι
- Πιπέρι
|
|
Ετοιμασία
- Βάζουμε σε ένα τηγάνι το λάδι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι ώσπου να μαραθεί
- Προσθέτουμε την ρίγανη και το θυμάρι.
- Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε την κρέμα του τυριού με το λιωμένο σκόρδο και την κρέμα γάλακτος και ρίχνουμε το μίγμα στο τηγάνι.
- Βράζουμε τα ζυμαρικά, τα στραγγίζουμε, τα ρίχνουμε στο τηγάνι και τα ανακατεύουμε καλά με την κρέμα.
- Ρίχνουμε την μοτσαρέλα και την παρμεζάνα.
- Αν χρειάζεται προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Συνοδεύει: Ζυμαρικά
Τα δυσεύρετα υλικά θα βρείτε εδώ
|
|