 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Σάλτσα με μπέικον
Υλικά
- 400 γρ. καπνιστό μπέικον
- 300 γρ. μανιτάρια κομμένα σε φέτες
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 1/2 κούπα ντοματάκια ψιλοκομμένα
- Αλάτι
- Πιπέρι χοντρό κοπανισμένο
|
|
Ετοιμασία
- Βάζουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι το μπέικον, το ξεροψήνουμε και το βγάζουμε από το τηγάνι.
- Ρίχνουμε στο τηγάνι το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και μόλις σοταριστεί προσθέτουμε τα μανιτάρια και τα αφήνουμε μέχρι να μαλακώσουν.
- Προσθέτουμε τα ντοματάκια και αφήνουμε την σάλτσα να σιγοβράσει.
- ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι.
Μόλις γίνει η σάλτσα προσθέτουμε το μπέικον, το αλάτι και το πιπέρι.
Σερβίρουμε την σάλτσα πάνω από τα ζυμαρικά.
Συνοδεύει: Ζυμαρικά
|
|