 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Σάλτσα με κοτόπουλο
Υλικά
- 1 πράσο ψιλοκομμένο
- 1 1/2 κουταλιά της σούπας λάδι
- 200 γρ. κοτόπουλο (στήθος) κομμένο σε λεπτές λωρίδες
- 800 γρ. ντοματάκια ψιλοκομμένα
- 6 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
- 1 φετάκι σκόρδο λιωμένο
- 1/2 κούπα κρέμα γάλακτος
- Τριμμένη παρμεζάνα
- Αλάτι
- Πιπέρι χοντρό κοπανισμένο
|
|
Ετοιμασία
- Βάζουμε σε ένα τηγάνι το λάδι και σοτάρουμε το πράσο και το κοτόπουλο.
- Σε ένα μπωλ βάζουμε την μαγιονέζα, το λιωμένο σκόρδο, την κρέμα γάλακτος, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
- Ρίχνουμε στο τηγάνι τα ζυμαρικά, το μίγμα της μαγιονέζας και αφήνουμε να ζεσταθούν καλά.
Σερβίρουμε και πασπαλίζουμε με παρμεζάνα.
Συνοδεύει: Ζυμαρικά
|
|