www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Λουκουμάδες από κρεμμύδια με καυτερή σάλτσα


Υλικά

  • Για τον χυλό:
  • Σάλτσα:
    • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
    • 2 κουταλιές της σούπας λάδι
    • 250 γρ. ντοματάκια
    • 2 κουταλάκια γλυκιά σάλτσα τσίλι
    • 1 πιπεριά ψιλοκομμένη
    • Λάδι



  • Για ποτό προτείνουμε:
    -Ροζέ
    -Ερυθρός ημίξηρος

Ετοιμασία

  1. Ανακατεύουμε σε μία λεκάνη όλα τα υλικά για τον χυλό και προσθέτουμε περίπου 10 κουταλιές της σούπας νερό ώστε να γίνει το μίγμα μας ένας πηχτός χυλός.
  2. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε το μίγμα να σταθεί για 5 λεπτά περίπου.
  3. Σάλτσα: Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε τις ντομάτες, το τσίλι, την πιπεριά και βράζουμε για 15 λεπτά περίπου (μέχρι να πήξει η σάλτσα μας).
  4. Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε αρκετό λάδι και όταν κάψει ρίχνουμε με ένα κουτάλι λίγο-λίγο τον χυλό και τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές.
  5. Βγάζουμε τους λουκουμάδες κρεμμυδιών και τους αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
  6. Οταν τελειώσουμε το τηγάνισμα σερβίρουμε τους λουκουμάδες ζεστούς και την σάλτσα σε διαφορετικό σκεύος.


Τα δυσεύρετα υλικά θα βρείτε εδώ

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.