 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Τονοσαλάτα αλοιφή
Υλικά
- 2 κονσέρβες τόνου σε λάδι
- 1 πράσινη πιπεριά
- 1 κόκκινη πιπεριά
- 1 μικρό κρεμμύδι ξερό
- Μαϊντανός
- 3-4 κουταλιές μαγιονέζα
- Λίγο κέτσαπ
- Λίγο μουστάρδα
- Λίγες σταγόνες χυμό λεμονιού
|
|
Ετοιμασία
- Σε ένα βαθύ μπολ διαλύουμε τον τόνο.
- Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, την κόκκινη και πράσινη πιπεριά και τον μαϊντανό και τα ρίχνουμε μέσα στον τόνο.
- Προσθέτουμε την μαγιονέζα, το κέτσαπ, τη μουστάρδα και λίγες σταγόνες λεμόνι (για να μην μυρίζει έντονα η μαγιονέζα) και ανακατεύουμε καλά να γίνει ένα μίγμα. Αν θέλουμε στην συνταγή μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε φρέσκο κρεμμυδάκι αντί του ξερού
Συνοδεύει: Ζυμαρικά
Τη συνταγή συνιστά: η Κική Χαλκιά
|
|