Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Πίτσα Express
Υλικά
- Ψωμί μπαγιάτισκο
- Βιτάμ
- Ζαμπόν σε φέτες για τοστ
- Τυριά διάφορα της αρεσκείας μας τριμμένα στον χοντρό τρίφτη
- 3-4 αυγά (ανάλογα πόσο μεγάλο είναι το πυρέξ)
- 1-2 ντομάτες κομμένες σε ροδέλες
- Λίγη ρίγανη
|
|
Ετοιμασία
- Κόβουμε το ψωμί σε ψιλές φέτες, και τις τοποθετούμε σε βουτυρωμένο πυρέξ. Λιώνουμε λίγο βιτάμ και ραντίζουμε τις φέτες ψωμιού.
- Τοποθετούμε τις φέτες ζαμπόν πάνω στο ψωμί και τις χαράζουμε παράλληλα,
(για να απορροφηθούν από το ψωμί τα αυγά αργότερα).
- Αραδιάζουμε τα τυριά τριμμένα (να είναι αρκετά) σε όλο το πυρέξ, πάνω στα τυριά αραδιάζουμε και τις φέτες ντομάτας παράλληλα.
- Χτυπάμε ελαφρά τα αυγά και τα ρίχνουμε από πάνω.
- Τέλος πασπαλίζουμε με ρίγανη.
- Ψήνεται στους 180 - 200 βαθμούς, για 40 - 50 λεπτά.
Ξετρελαίνει τα παιδιά.
Τη συνταγή συνιστά: η Νάνσυ από Λιβαδειά
|
|