 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Dressing για πράσινη σαλάτα
Υλικά
- 1 αγγούρι
- 1/2 κούπα κρέμα γάλακτος
- Ξύδι
- Πάπρικα
- Αλάτι
|
|
Ετοιμασία
- Καθαρίζουμε το αγγούρι, το κόβουμε σε πολύ λεπτές φέτες, το βάζουμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε το αλάτι και το βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.
- Ξεπλένουμε καλά τα αγγούρια με παγωμένο νερό 2 φορές πιέζοντας τις φέτες με τα χέρια μας.
- Στο τέλος προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το ξύδι και την πάπρικα, ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε την σάλτσα μας πάνω από την σαλάτα.
Συνοδεύει: Πράσινη σαλάτα
|
|