Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα γλυκά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Cake μυρμηγκάτο
Υλικά
- 1 βιτάμ
- 2 φλιτζάνια ζάχαρη
- 1 βανίλια
- 6 αυγά
- 2 φλιτζάνια αλεύρι
- 1 φακελάκι backing powder
- 1 φλιτζάνι τρούφα,
- Ζάχαρη
- Κανέλα
|
|
Ετοιμασία
- Χτυπάμε στο μίξερ, τη ζάχαρη, το βούτυρο και τη βανίλια
- Ανακατεύουμε στο αλεύρι το backing powder.
- Ρίχνουμε στο βούτυρο τα αυγά και το αλεύρι σιγά-σιγά και στο τέλος ρίχνουμε την τρούφα να πάει παντού.
- Αλείφουμε ταψί Νο. 28, με βούτυρο, ρίχνουμε το μείγμα και ψήνουμε για 1 ώρα.
- Αφού κρυώσει το γλυκό, φτιάχνουμε σιρόπι (1 φλιτζάνι ζάχαρη 2 νερό και βράζουμε για 5΄) και το περιχύνουμε.
Τη συνταγή συνιστά: ο Ιωάννης Αργυρός
|
|