Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Μοσχαράκι Ταϊλάνδης
Υλικά
- 650 γρ. μοσχαράκι κομμένο σε στενόμακρα κομμάτια
- 1 κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
- 2 καυτερές κόκκινες πιπεριές ψιλοκομμένες
- 4 κουταλιές καυτερή πάστα με βάση το κάρρυ
- 1 1/3 της κούπας γάλα καρύδας
- 1/2 κουταλάκι γλυκάνισο
- 2 κουταλιές σόγια σως (ελαφριά)
- 2 κουταλιές της σούπας φύλλα μοσχολέμονου ψιλοκομμένα (φρέσκα ή αποξηραμένα)
- 230 γρ. φασολάκια πλατιά κομμένα στην μέση
- 1 κουταλιά λάδι
|
|
Ετοιμασία
- Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι και σοτάρουμε ελαφρά το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει λίγο (να μην πάρει χρώμα).
- Βάζουμε το κρέας και μόλις τηγανιστεί λίγο προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά (εκτός από τα φασολάκια)και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει για 10 λεπτά περίπου.
- Στην συνέχεια προσθέτουμε τα φασολάκια και συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι να βράσουν τα φασολάκια αλλά όχι να μαλακώσουν πολύ (15 λεπτά περίπου).
- Σερβίρουμε το κρέας μας με ρύζι
Τα δυσεύρετα υλικά θα βρείτε εδώ
|
|