Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα γλυκά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Σταφιδόψωμο
Υλικά
- 1 κούπα λάδι
- 1 κούπα ζάχαρη
- 1 κούπα νερό
- 1 κούπα γάλα
- 4 κούπες αλεύρι
- 1 πακέτο μπέκιν
- 2 αυγά
- Κανέλα
- Γαρύφαλλο
- Ξύσμα λεμονιού ή πορτοκαλιού
- Χυμό ενός πορτοκαλιού
- Σταφίδες
|
|
Ετοιμασία
- Σε μία λεκάνη βάζουμε το αλεύρι, το μπέκιν, το νερό, το γάλα, και το λάδι και δουλεύουμε το μίγμα μας μέχρι να γίνει ομοιόμορφο.
- Προσθέτουμε την ζάχαρη το χυμό πορτοκαλιού, το ξύσμα, την κανέλα και συνεχίζουμε να χτυπάμε το μίγμα.
- Στην συνέχεια ρίχνουμε τα αυγά, τα γαρύφαλλα και τις σταφίδες και συνεχίζουμε το χτύπημα για μερικά λεπτά.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 C για 50 λεπτά περίπου.
|
|