Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα γλυκά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Bread Pudding της Κάλλης
Υλικά
- 4 φέτες άσπρο ψωμί του τοστ χωρίς κόρες
- 1 αυγό
- 100 ml κρέμα γάλακτος
- 5 κουταλιές σούπας ζάχαρη
- 1 βανίλια
- λίγο βιτάμ
- 1/3 της κούπας γάλα φρέσκο
- Κανέλα
|
|
Ετοιμασία
- Αλείφουμε τις φέτες του ψωμιού με βιτάμ, τις κόβουμε σε μικρότερα κομμάτια, τα αραδιάζουμε σε μικρό πυρίμαχο ταψάκι και πασπαλίζουμε με λίγη ζάχαρη.
- Σε ένα μπολ χτυπάμε το αυγό, την κρέμα γάλακτος, το γάλα, τη ζάχαρη και ρίχνουμε το μείγμα στο ψωμί. Προαιρετικά προσθέτουμε μερικές σταφίδες.
- Πασπαλίζουμε με κανέλα και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 30 λεπτά περίπου ή μέχρι να δούμε ότι η επιφάνεια έγινε λίγο τραγανή.
Σερβίρεται ζεστό.
Τη συνταγή συνιστά: η Κάλλη
|
|