Σχόλια επισκεπτών
- Θέμα: Άλλη ιδέα
Από: Κάλλη 17 / 6 / 2003
Αντί για γάλα και μέλι (ή golden syrup), μπορείτε να
χρησιμοποιήσετε ζαχαρούχο γάλα. Ταιριάζει πάρα πολύ.
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: διευκρίνιση για ζάχαρη
Από: ΆννηΦ 12 / 11 / 2004
Κάλλη, μπορείς σε παρακαλώ να μου διευκρινίσεις, εάν το 1/2
ζάχαρη είναι φλυτζάνι, κούπα, κιλό;;; Επίσης, το τελικό
αποτέλεσμα (όταν είναι κρύο), είναι μαλακό ή σκληρό (κατάλληλο
για παιδί);
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: Re: διευκρίνιση για ζάχαρη
Από: Κάλλη 12 / 11 / 2004
Η συγκεκριμένη συνταγή ήταν παραλλαγή μιας άλλης που ανέφερε
γραμμάρια-λόγω ότι δεν έχω ζυγαριά, υπολογίζω συνήθως σε κούπες.
Τώρα που την ξανακοιτάω, φαντάζομαι ότι μισή κούπα ζάχαρη στα
υλικά μου φαίνεται λογική, ανάλογα βέβαια με τα γούστα. Το
βούτυρο όμως φοβάμαι μην είναι πολύ. Αλλά θυμάμαι πολύ καθαρά
(πάνε δυο χρόνια σχεδόν που το έκανα) ότι είχα σημειώσει ακριβώς
όσα είχα χρησιμοποιήσει. Το αποτέλεσμα ήταν φλάπτζακς που
μπορούσαν να κοπούν μεν, αλλά ήταν αρκετά μαλακά και "μαστιχωτά"
όπως έλεγα μικρή, ακριβώς όπως που αρέσουν εμένα δηλαδή. Επίσης,
δεν ξέρω αν το κουάκερ στην Ελλάδα είναι αρκετά χοντροκομμένο για
να γίνουν σωστά φλάπτζακς, οπότε διατηρώ μια μικρή επιφύλαξη.
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
|