Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλες τις σαλάτες
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Σαλάτα με αγκινάρες
Υλικά
- 400 γρ. καρδιές αγκινάρας
- 120 γρ. μικρά άσπρα μανιτάρια
- Ντρέσιγκ:
- 3 κουταλιές λάδι
- 1 κουταλιά χυμό λεμονιού
- 1/2 κουταλάκι μουστάρδα Dijon
- 1 κουταλιά ψιλοκομμένο μαϊντανό
- Αλάτι
- Πιπέρι
|
|
Ετοιμασία
- Βράζουμε τις αγκινάρες και τις κόβουμε στα τέσσερα.
- Κόβουμε τα μανιτάρια σε λεπτές φετούλες και τα ανακατεύουμε σε μία σαλατιέρα μαζί με τις αγκινάρες.
- Βάζουμε τα υλικά για το ντρέσιγκ στο μπλέντερ για να αναμειχθούν, περιχύνουμε την σαλάτα μας και σερβίρουμε αμέσως.
|
|