www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Γλυκά:

Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα γλυκά
Γλυκά από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Μαρμελάδα βατόμουρο


Υλικά

  • Βατόμουρα
  • Ζάχαρη



Ετοιμασία

  1. Πλένουμε τα βατόμουρα, τα μισοσκεπάζουμε με νερό και τα βράζουμε σε δυνατή φωτιά για 45 λεπτά περίπου.
  2. Αφού βράσουν τα βατόμουρα, τα περνάμε από τον μύλο των λαχανικών, κρατάμε το χυμο και πετάμε τα υπόλοιπα (φλούδια,κουκούτσια, τα χοντρά γενικώς).
  3. Για κάθε 5 ποτήρια χυμό βατόμουρων προσθέτουμε 4 1/2 ποτήρια ζάχαρη και βράζουμε την μαρμελάδα μας μέχρι να δέσει καλά.
  4. Οταν κρυώσει την μαζεύουμε σε καθαρά και στεγνά βάζα.

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή



Σχόλια επισκεπτών

  • Θέμα: βατόμουρο
    Από: Ιωάννης  22 / 8 / 2006
    Με τόση ζάχαρη! καλύτερα τα φλούδια και κουκούτσια
    [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
    • Θέμα: Re: βατόμουρο
      Από: Πραλίνα  18 / 10 / 2007
         Τί σου έκαναν τα έρημα τα βατόμουρα και τα μαστιγώνεις έτσι;
         Πού βρίσκεις, αγάπη μου στην Ελλάδα, τόσα βατόμουρα και έχεις
      την πολυτέλεια να πετάς
      φλούδια(;),κουκούτσια(;),χοντρά(;),45`(;). Μιλάμε για το ίδιο
      πράγμα; Και, ας μη πούμε για τη ζάχαρη...

      [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.